Inschrijven voor Obstacle Run Alphen 2023 – startvak Fort Alpha

Op zondag 4 juni 2023 vindt de Obstacle Run Alphen weer plaats als onderdeel van het Zomerspektakel aan het Meer. Dit jaar kun je kiezen tussen de afstanden 4km en 8km. De afgelopen edities was de obstacle run verdeeld over twee dagen en was er ook een langere afstand, maar tijdens de 2023 editie is deze afstand er helaas niet. Desalniettemin beloofd het een geweldig evenement te worden, met uitdagende obstakels, waarbij we natuurlijk ook over het Fort Alpha terrein komen. De 8km heeft ongeveer 40 obstakels en dat is over die afstand een stuk meer dan Obstacle Runs als Spartan, Strong Viking of Mud Masters!

Rond 16 december gaat de algemene inschrijving van het evenement open, maar omdat Fort Alpha mede-organisator en sponsor is van de Obstacle Run Alphen, trappen wij alvast af met onze ‘eigen’ ticket-verkoop!

Net als de afgelopen jaren beschikken wij over het 1e startvak om 09.00: ‘’Startvak Fort Alpha’’. Dat betekent; een schoon parcours, geen lange rijen bij de obstakels en gegarandeerd lopen met een gezellige club sporters! Wij hopen dat jullie op deze mooie dag in het Fort Alpha startvak willen meedoen, samen met sportmaatjes, vrienden en familie.

Voor beide afstanden starten we om 09.00! Zowel volwassen sporters als kinderen mogen zich hier dus voor aanmelden. Let op: voor de 4km geldt een minimumleeftijd van 6 jaar (waarbij kids vanaf 9 jaar zonder begeleiding mogen lopen) en voor de 8km geldt een minimumleeftijd van 8 jaar (vanaf 10 jaar zonder begeleiding). Kinderen én volwassenen moeten allemaal een eigen ticket aanschaffen.

Schrijf je in vóór eind januari 2023 om gebruik te maken van de early-bird tarieven:

4KM = €24,- (incl. ticket, medaille en t-shirt)

8KM = €36,- (incl. ticket, medaille en t-shirt)

Hierna worden de prijzen verhoogd, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Na deelname aan de Obstacle Run Alphen kun je nog de hele dag feesten op het terrein van Zomerspektakel aan het Meer. Daar vind je food/drinks, (kids)-entertainment en optredens van bekende artiesten.

Inschrijven voor leden kan via de Sportbit-app:
Open de app en ga naar ‘Rooster’. Vervolgens ga je naar datum: 04-06-2023 en klik je op het evenement (let op: hier maak je de keuze tussen 4km of 8km). Vervolgens word je direct naar de kassa geleid en kun je je ticket afrekenen.

Niet-leden zijn óók welkom in ons startvak. Zij kunnen zich aanmelden via de volgende links:
8KM: https://fortalpha.sportbitapp.nl/cbm/training-info/04-06-2023/09:00/5853/

4KM: https://fortalpha.sportbitapp.nl/cbm/training-info/04-06-2023/09:00/5854/

Mocht je vragen hebben over het inschrijven of over het evenement? Stuur dan een mailtje naar info@fortalpha.nl

SEE YOU THERE!