Kickboksen

Kickboksen is een uitdagende training waarbij je aan je conditie en gevechtstechnieken werkt. Bij deze sport worden trappen en stoten gecombineerd. De lessen zijn toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen, van ieder sportniveau. Je traint je explosiviteit en spierkracht en verbrand ook nog eens een heleboel energie (calorieën)! Bij Fort Alpha zijn de kickboks-trainingen ook lekker in de buitenlucht!

Door regelmatig te trainen neemt je zelfvertrouwen, wilskracht en doorzettingsvermogen toe. Train én werk aan je motoriek, concentratie en zelfbeheersing.  De gezamenlijke trainingen zijn ervoor om elkaar te helpen en deze doelen te bereiken.

Iedere kickbokstraining bij Fort Alpha is anders, maar bestaat altijd uit een mix van cardiotraining en het aanleren/oefenen van bepaalde technieken. De oefeningen worden op een leuke en afwisselende manier toegepast zodat zowel gevorderde- als beginnende sporters met een voldaan gevoel naar huis gaan. De trainer start altijd met een goede warming-up en sluit de les af met een cooling down, zo voorkom je blessures!

Wat heb je nodig?
Kickboksen doen we buiten met schoenen aan. Als je zelf bokshandschoenen, scheenbeschermers en bandages hebt, neem ze dan mee! Heb je geen eigen materiaal, geen probleem; je kunt de materialen bij ons lenen of je eigen set aanschaffen. Je zult behoorlijk zweten na een boksles, dus neem een handdoek en een flesje water mee. Bij koud weer wordt aangeraden om een extra jack/lange broek mee te nemen. Bij slecht weer kan er worden uitgeweken naar een van de tenten.

Voor meer informatie, neem contact op met Ricardo