Obstacle Run Alphen 2024 – startvak Fort Alpha

Op zaterdag 1 juni én zondag 2 juni 2024 vindt de Obstacle Run Alphen plaats als onderdeel van het Zomerspektakel aan het Meer. Dit jaar is het evenement weer verdeeld twee dagen en kun je kiezen tussen de afstanden: 12km, 8km en 4km.
De 12km afstand is op zaterdag en de 8km en 4km afstand zijn op zondag (Family Run). Op zondag starten we in één vak en kun je dus ‘samen’ starten, ookal lopen sommige maatjes een andere afstand.

Het beloofd weer een geweldig evenement te worden, met uitdagende obstakels, waarbij we natuurlijk ook over het terrein van Fort Alpha komen. De 12km heeft ongeveer 50 obstakels en dat is over die afstand een stuk meer dan Obstacle Runs als Spartan, Strong Viking of Mud Masters!

Net als de afgelopen jaren beschikken wij over het 1e startvak: om 11.00
‘’Startvak Fort Alpha’’
. Dat betekent; een schoon parcours, geen lange rijen bij de obstakels en gegarandeerd lopen met een gezellige club sporters! Wij hopen dat jullie op een van deze mooie dagen in het Fort Alpha startvak willen meedoen, samen met sportmaatjes, vrienden en familie (niet-leden zijn namelijk ook gewoon welkom).

Zowel volwassen sporters als kinderen mogen zich aanmelden. Let op: voor de 4km geldt een minimumleeftijd van 6 jaar (waarbij kids vanaf 9 jaar zonder begeleiding mogen lopen), voor de 8km geldt een minimumleeftijd van 8 jaar (vanaf 10 jaar zonder begeleiding) en voor de 12km is de minimumleeftijd 12 jaar.

Kinderen én volwassenen moeten allemaal een eigen ticket aanschaffen.

De early-bird-prijzen zijn:

12KM = €46,- (incl. medaille en t-shirt)

8KM = €36,- (incl. medaille en t-shirt)

4KM = €24,- (incl. medaille en t-shirt)

Je kunt gebruik maken van het early-bird tarief t/m 31-01-2024

Na deelname aan de Obstacle Run Alphen kun je op zaterdag in de avond terugkomen voor het festival en op zondag is er de hele dag feest op het terrein van Zomerspektakel aan het Meer. Daar vind je food/drinks, (kids)-entertainment en optredens van bekende artiesten.

Inschrijven voor de Obstacle Run met Fort Alpha doe je via de Sportbit-app:
Ga in de app naar ‘Rooster’. Vervolgens ga je naar datum: 01-06-2024 en 02-06-2024 en klik je op het evenement (let op: hier maak je de keuze tussen 4km of 8km). Vervolgens word je direct naar de kassa geleid en kun je je ticket afrekenen.

Niet-leden zijn óók welkom in ons startvak. Zij kunnen zich aanmelden via de volgende links:

12KM: https://fortalpha.sportbitapp.nl/web/nl/events/8513

8KM: https://fortalpha.sportbitapp.nl/web/nl/events/8514

4KM: https://fortalpha.sportbitapp.nl/web/nl/events/8515

Mocht je vragen hebben over het inschrijven of over het evenement? Stuur dan een mailtje naar info@fortalpha.nl