Hardlooptraining

Hardlopen is één van de meest beoefende sporten ter wereld. De één loopt om er zich lekker bij te voelen, de ander om wat gewicht kwijt te raken. Iedereen heeft zo een reden om de loopschoenen aan te trekken en zelf op pad te gaan of mee te doen aan een hardlooptraining.

Hardlopen is een erg toegankelijke manier van sporten. Waar je ook woont of bent, je kan je schoenen aantrekken en een stuk hardlopen. Maar alleen lopen is niet altijd leuk en uitdagend.

Een voordeel van de hardlooptraining bij Fort Alpha is dat je gezamenlijk in een groep met veel plezier je nieuwe hardloopdoelen kan bereiken. Daarnaast ziet een trainer toe op dat je looptechniek correct is.

Hardlooptraining bij Fort Alpha is voor ieder niveau toegankelijk. Van beginnende lopers tot prestatiegerichte lopers. De trainer kan goed differentiëren en zo alle lopers op hun eigen niveau laten trainen.

Daarnaast wordt er geregeld als groep deelgenomen aan gave loopevenementen zoals de 20 van Alphen en de Zevenheuvelenloop. Je kan dus echt naar een doel toe trainen. Bovendien is het sociale aspect erg belangrijk in de trainingen waardoor het altijd erg gezellig is!

Hardlooprooster

Dinsdag
20.00 – 21.00
Weteringpark (verzamelen bij parkeerplaats Schoener)

Zaterdag
10.00 – 11.00
(verzamelen bij Fort Alpha)

Evenementen
Wij organiseren regelmatig leuke (hardloop)uitjes of duintrainingen.
Vraag aan de trainer of je toegevoegd kan worden in de Whatsapp-groep van de hardlooptraining.