Teambuilding & feestjes

Een teambuilding uitje in de buitenlucht? Een leuke groepsactiviteit waarbij samenwerken en het groepsverbinden centraal staan? Een actief uitje voor personeel, collega’s, vrienden of het sportteam? Een sportief uitje daagt je individueel uit en versterkt groepsverbanden. Daarnaast is het ook gewoon ontzettend leuk om tijdens een vrijgezellenuitje of teamuitje met elkaar de uitdagingen van de obstakels aan te gaan.

Ook kinderen zijn welkom voor een sportief groepsuitje! 
Zoek jij een sportieve activiteit voor de hele klas, het team of wil jij jouw partijtje of kinderfeestje een keertje anders doen dan anderen? Bij Fort Alpha garanderen we dat het een leuke, toffe, actieve middag wordt! 

Wij verzorgen uitdagende activiteiten met de hele groep op onze stormbaan. Onze trainers zullen tijdens het feestje bij de groep blijven om te ondersteunen bij de obstakels en de kinderen te motiveren. Wij weten als geen ander hoe we kinderen enthousiast kunnen maken en blijven uitdagen tijdens het hele parcours. Onze trainers houden in de gaten of alles goed verloopt en zorgen voor een fijne groepsdynamiek. Daarbij zorgen ze natuurlijk voor een leuke, gezellige middag waarbij de jarige in het zonnetje wordt gezet en iedereen vooral veel plezier heeft!

Kinderfeestje bij Fort Alpha?
Dat kan! Kinderen vanaf 5 jaar kunnen hun feestje bij Fort Alpha komen vieren. Tijdens het kinderfeestje gaan we samen met de kids de obstakels trotseren. We leren de kinderen op een leuke manier handige technieken om sneller en effectiever over de obstakels heen te gaan. Ook zullen we samenwerkingsopdrachten doen met de hele groep en gaan we lekker actief aan de slag! Geen feestje om stil te zitten dus. Vooral veel bewegen en plezier maken samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes. Na afloop ontvangt iedereen een echte Obstakel Diploma!

Kidsfeestje

1 uur trainen
60,-
  • t/m 8 kinderen
  • Voor ieder extra kind rekenen wij €7,50 extra
  • incl. Obstacle diploma voor alle kinderen

Kidsfeestje

1,5 uur trainen
90,-
  • t/m 8 kinderen
  • Voor ieder extra kind rekenen wij €11,25 extra.
  • incl. Obstacle diploma voor alle kinderen

Van sporten krijg je honger! Wil jij ook nog lekker eten met de groep na het sporten? 

Wij hebben verschillende opties! Een feestje bij Fort Alpha combineren met McDonalds? Reserveer het feestje dan via: https://mcdonaldsrestaurant.nl/alphen-aan-den-rijn/kinderfeestjes/mcalpha-feestje

Of vraag naar de mogelijkheden voor een combi-feestje bij onze buren Lodge Alphen voor een lekker drankje of een hapje. 

Neem contact met ons op om jouw feestje te reserveren.

Vier je feestje bij Fort Alpha!

Voor meer informatie, neem contact op met Ricardo