Kids

Kids training

Voldoende bewegen en veel buiten zijn is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Vind jouw kind het heerlijk om buiten te sporten en flink actief bezig te zijn? Bij Fort Alpha bieden we verschillende trainingen voor kids vanaf 5 jaar aan. De trainingen zijn vaak een combinatie van bootcamp, obstakels, kleine wedstrijdjes en spelvormen met de groep in de buitenlucht.

Bij Fort Alpha worden de kids-trainingen altijd door een professionele trainer gegeven. Wij weten als geen ander hoe we kinderen kunnen motiveren en uitdagen. Onze trainers houden in de gaten of alles goed verloopt en zorgen voor een fijne groepsdynamiek. Het allerbelangrijkst vinden wij dat plezier centraal staat en dat de kids iedere keer met een grote glimlach weer naar huis gaan.

In het rooster kun je zien wanneer de kids-trainingen worden aangeboden.

Hoe het werkt?
Er zijn verschillende mogelijkheden voor kids om bij Fort Alpha te sporten:
– Sluit een abonnement af
– Kies voor een 10-rittenkaart
– Ga voor een ‘losse les’ (of proefles)

Maak via deze link je keuze. Je kunt een account aanmaken, het product afrekenen en vervolgens meld je het kind aan via het rooster in de (Sportbit)app.

Kinderen van 5 t/m 11 jaar kunnen met de rittenkaart, het abonnement of losse les alleen deelnemen aan de kidstrainingen. Vanaf 12 jaar mag er ook ‘vrij getraind’ worden. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

Kidsfeestjes

Vinden de kids buitenspelen, ravotten, klimmen en klauteren helemaal geweldig? Organiseer dan een feestje bij Fort Alpha!

Voor meer informatie, neem contact op met Ricardo